Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?    Bel of mail ons! tel: +31 (0)6 15 89 40 75 - e-mail: info@pro-signal.nl   

<bgsound src="_RefFiles/ambrosia short cut.mp3" loop=true>

Het inbouwen van een auto alarmsysteem is door de hedendaagse auto-elektronica en de digitale toepassingen in auto’s geen gemakkelijke klus meer. Door de opkomst van Canbus en auto specifieke digitale systemen is specialisatie en ervaring noodzakelijk. Het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen en voldoende productkennis, zijn nodig om het voertuig duurzaam en vooral zonder storingen te beveiligingen.  

SCM certificering Klasse I t/m V, voertuigvolgsystemen Klasse IV en V, worden steeds vaker vereist door verzekeraars. Ook het gevoel bij berijders om hun voertuig goed beveiligd achter te laten neemt in onze maatschappij steeds meer toe. Ook de Klasse Z systemen, waarbij het alarmsysteem aangestuurd wordt door de originele sleutel handzender zijn niet meer weg te denken. 

Pro Signal biedt u een compleet beveiligingspakket aan en zorgt voor een goede service en advisering mbt het vereiste alarmsysteem.

Na inbouw wordt u door ons op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkeling bij SCM en krijgt u vroegtijdig doorgegeven wanneer het tijd is voor een periodieke keuring. Door de aangescherpte eisen, zijn er diverse verzekeringsmaatschappijen die deze periodieke keuring vereisen. Vooral bij occasions ouder dan drie jaar is de jaarlijkse keuring verplicht.

 
aaaaaaaaaaaaiii